Dutch

Welkom bij onze Brawl Stars hack! We zullen alle officiële veranderingen in het saldo van de accounts en updates voor Brawl Stars verzamelen, zoals deze worden vrijgegeven door de Finse gigant Supercell.

Als je niet genoeg Brawl Stars kunt krijgen, moet je deze pagina bookmarken om op de hoogte te blijven van de nieuwste buffs, nerfs, nieuwe spelmodi en nieuwe brawlers die aan het spel zijn toegevoegd. Hieronder staat de laatste update, gevolgd door een lijst met nieuwe brawlers wanneer deze worden vrijgegeven. Eerdere updates van Brawl Stars zijn te vinden onderaan de pagina.

Get Brawl ‘met een andere inhoud van Brawl Stars:

  • Brawl Stars Hack Bewertung: Gut jetzt, großartig in ein paar Monaten
  • Brawl Stars Tipps und Tricks: Wie du dich nach oben durchkämpfst!
  • Brawl Stars verdient in der ersten Woche 10 Millionen Dollar, liegt aber weit hinter dem Launch von Clash Royale

Krijgt u niet genoeg Supercell? Bekijk onze update-hubs voor de andere Supercell-hitgames:

  • Clash Royale Update Hub: alle updates en nieuwe kaarten
  • Clash of Clans Update Hub: alle huidige buffs, nerfs en nieuwe troepen!

Brawl Stars-update: de nieuwste nul

De eerste grote update van Brawl Stars sinds de wereldwijde release is hier! Het bevat voornamelijk verbeteringen aan de Brawler-balans en een paar opmerkelijke nerfs. De nieuwste Brawler Leon is nu eindelijk van de haak, met NFS valt niet alleen op zijn superduur, maar ook op melee-schade.

De grootste veranderingen zijn van invloed op de kaarten zelf: er verschijnen geen groene struiken meer op een kaart, wat een grote impact zal hebben op melee-vechters. Er zijn een paar kleine aanpassingen aan andere speltypen, zoals de duur van het bounty-spel, de locatie van de Brawl Ball-spawn en de showdown-gifschade.

Daarnaast zijn er verschillende nieuwe skins die het nieuwe maanjaar vieren en een nieuwe vechter binnenkort verschijnt. Het beste van alles is dat er veranderingen in de economie zijn die de limiet voor speler-tokens verhogen naar 200 en de edelsteenkosten van Star Powers verlagen

Brawl Stars-update: december-update

De decemberupdate staat op het punt wereldwijd gelanceerd te worden. Het bevat een aantal grote veranderingen, waaronder alle nieuwe 3D-kaarten en gloednieuwe Brawlers! De hoodie met de huurmoordenaar Leon is een nieuwe legendarische vleermuis die grote schade aanricht en met zijn super onzichtbaar kan worden.

Naast het wijzigen van de 3D-afbeeldingen ontving de gebruikersinterface ook een aantal updates. De bands zijn hernoemd tot Clubs, andere talen worden nu ondersteund en het vierde speltype (modificatiemodus) is nu een permanente functie.